maandag 11 mei 2015

Plantage Misgunst Eco Kamp in Saramacca


Plantage Misgunst
Eco Kamp

Aan de linkeroever van de Saramacca rivier gaat de H.J. Tjoe Nij weg bij plantage Misgunst het bos in.
Daar biedt het Misgunst Eco Kamp een uitstekende gelegenheid om de moderne sfeer  van het leven op de plantage te  voelen.

De gasten van Misgunst Eco Kamp zullen ontdekken hoe luxe  een nieuwe definitie krijgt in een origineel Indiaans Kamp gemaakt van stammen die in het Misgunst bos zijn gekapt.

Het open kampvuur, de hangmat accomodatie, de rustige en vreedzame omgeving
dragen bij aan een unieke moderne plantage ervaring.
De vogelspotter, visser en liefhebber van rust en vrede hebben de kans te vinden wat zij
zoeken.
Misgunst eco Kamp maakt gebruik van regenwater en  streeft naar zonne energie en voegt geen chemische middelen toe aan de zelfgeteelde groenten.

Bezoekers kunnen wandelingen maken in het tropisch regenwoud op de plantage Misgunst.
Men kan ook een gids huren die verschillende jungle routes kiest voor de bestudering van een brede varieteit aan bomen, medicinale planten, kruiden, en insecten in de jungle.

Op tien minuten afstand van Misgunst Eco Kamp vinden we de hoofdstad Groningen van het district Saramacca. Groningen is een van de oude forten in de Nederlandse verdedigingslinie. 
In Groningen introduceerden Nederlandse boeren in de 19de eeuw  de grootschalige veeteelt in Suriname.

Plantage Migunst Eco Kamp kan bereikt worden per bus die  vanaf de Heiligen weg in Paramaribo via Groningen  stopt bij de H.J. Tjoe Nij weg, op weg naar  het dorp  Maho. 
In Paramaribo vertrekt er twee maal per dag een bus naar Groningen vanaf het busstation aan de Heiligenweg om 08.30 uur AM en om 16.00 uur PM. Vanuit Saramacca vertrekt er elke ochten om half zeven en elke middag om twee uur een bus richting Heiligen weg Paramaribo.

Het Misgunst Eco Kamp biedt de mogelijkheid aan kleine groepen om in een vredige omgeveing workshops te organiseren  zonder  stadse afleidingen.

Het Misgunst Eco Kamp kan ook omgevormd worden tot een klein theater voor voorstellingen en tentoonstellingen van locale en andere artiesten.

Uw bezoek zal u energie geven en u zult terug willen komen voor een volgend bezoek.

CONTACT VOOR
RESERVERINGEN
Telefoon : +597 7280008
                 +597 8880484
Email     :soektsaboskopu@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten